© foto:023DOEN.NL

RESERVEREN WIFI-ROLLATORS

Reserveer gratis onze 023DOEN WiFi-Rollators voor jouw eigen evenement, park of buurtfeest. Het idee is dat we ouderen (of mindervaliden) én jongeren met elkaar in contact brengen. Ze zijn dus niet bedoeld voor een eindexamen feestje. Wij stellen ze gratis ter beschikking maar jij zorgt dat er mensen zijn die de rollators tijdens jouw evenement nuttig gebruiken. Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan de video...

Onze WiFi-rollator is een mobiele HotSpot; dus een gratis snelle 4G internetverbinding waar je maar wilt. De rollators leveren ook heel wat glimlachjes op en zo heb je ook nog een leuk gespreksonderwerp. Allemaal leuk. Dus ken jij een aantal ouderen of minder valide mensen die zo'n geweldige WiFi rollator willen proberen? Reserveer dan snel.

Op de afgesproken dag kun je de rollators bij ons komen halen (breng een rijbewijs mee) en kijken we samen of alles goed werkt. Je brengt ze dan aan het eind van de dag weer werkend terug. Mocht er iets stuk gaan dan zijn de kosten van reparatie of vervanging voor jou.

Boek tijdig want wie het eerst komt, het eerst maalt. We nemen snel contact met je op om de details door te spreken. Deze actie loopt tot eind september 2018. Reserveringen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.

DOEN51B2DOEN51B3207DOEN51B3197

WIL JE ZE WERKEND ZIEN? KOM DAN BIJ ONS KIJKEN OP:
Woensdag 4 juli: Nelsons Picknick-Nelson Mandelapark
Zaterdag 1 juli: VWC vrijwilligersmarkt- Grote markt Haarlem
Zaterdag 30 juni: Zomer in de Zaanen-Zaanenpark
Zondag 24 juni: Cronjestraat Jaarmarkt
Zondag 17 juni: Houtfestival Haarlemmerhout
 

Bekijk de video over de 023DOEN WiFi-Rollator
Video met dank aan dames Reinaldahuis en Basisschool St.Bernardus


De WiFi-Rollators worden gesponsored door Haarlem-Effect, BUUV, Rollz en Gemeente Haarlem
023DOEN is een non-profit burgerinitiatief dat Haarlemmers helpt om hun ideeen te realiseren.

 

VUL DEZE VRAGEN IN EN VERZEND

Onze WiFi-rollators worden door ons gratis ter beschikking gesteld zonder rollator-gebruikers. Jij zorgt zèlf voor de mensen die met onze Wifi-Rollators willen rijden. Ook ben je verantwoordelijk voor een juist gebruik en beheer van de wifi-rollators tijdens het evenement en aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal.
JA (verplicht te beantwoorden)

Ik ga akkoord met publicatie van mijn activiteit op de 023DOEN website en heb de 023DOEN Privacy Verklaring (AVG) gelezen. Ik ben akkoord met de inhoud daarvan. JA (verplicht te beantwoorden)